Hoe bestel je je producten bij Jet-Parts?

Ben jij opzoek naar een speciaal onderdeel maar weet je niet waar je dit kan vinden, hoe het heet of waar je deze artikelen kan bestellen. Bij Jet-Parts kan je alle artikelen vinden via onze unieke zoekmethode.

Via onderstaande links kan je de nummers vinden die belangrijk zijn bij het bestellen. Deze nummers zijn onze artikelnummers zodat je op die manier snel producten kan zoeken en bestellen. 

  • Snel en gemakkelijk
  • Vind alle producten van alle Seadoo type's
  • Vind alle producten van alle Yamaha type's
  • Vind alle producten van alle Polaris type's
  • Vind alle producten van alle Kawasaki type's

Klik op onderstaande foto om naar de desbetreffende pagina te gaan.

Bestel je SeaDoo producten

Vink op de website van Bombardiers het vinkje aan bij "Ik wil graag ontvangen ..." en klik vervolgens op de blauwe knop
"Deelcatalogie bekijken".

In de onderdeeldiagrammen wordt een nummer weergegeven naast de items die u bekijkt. Met dat nummer vindt u in de lijst onder de regel om het overeenkomende OEM-onderdeelnummer te vinden. Als u precies dat aantal opnieuw in het zoekvak op onze website typt, krijgt u de zoekresultaten te zien.

Bestel je Kawasaki producten

Kies op de Kawasaki-website bij "Voertuiginformatie" in het ondermenu "Zoeken op modelinformatie" "Jet-Ski waterscooters" en klik daarna rechts op "doorgaan". Selecteer nu uw model en klik opnieuw op "doorgaan". Nu wordt een nieuw venster geopend. Kies vervolgens "Onderdeeldiagrammen" onderaan uit "Voertuiginformatie".

In de onderdeeldiagrammen wordt een nummer weergegeven naast de items die u bekijkt (dit is nog niet het volledige onderdeelnummer!). Met dat nummer vindt u in de lijst onder de regel het volledige overeenkomende OEM-onderdeelnummer. Als u precies dat aantal opnieuw in het zoekvak op onze website typt, krijgt u de zoekresultaten te zien.

Bestel je Yamaha producten

Vink op de website van Bombardiers het vinkje aan bij "Ik wil graag ontvangen ..." en klik vervolgens op de blauwe knop "Deelcatalogi bekijken".

In de onderdeeldiagrammen wordt een nummer weergegeven naast de items die u bekijkt. Met dat nummer vindt u in de lijst onder de regel om het overeenkomende OEM-onderdeelnummer te vinden. Als u precies dat aantal opnieuw in het zoekvak op onze website typt, krijgt u de zoekresultaten te zien.

Bestel je Polaris producten

Kies op de website van Polaris uit de bovenste vervolgkeuzelijst "Product Line" "PWC" (waterscooters).  In de onderdeeldiagrammen wordt een nummer weergegeven naast de items die u bekijkt. Met dat nummer vindt u in de lijst onder de regel om het overeenkomende OEM-onderdeelnummer te vinden. Als u precies dat aantal opnieuw in het zoekvak op onze website typt, krijgt u de zoekresultaten te zien.

Heb je je product kunnen vinden?

Ga dan nu naar de online winkel of zoek direct naar jouw artikel via onderstaande zoekmethode.

Beste Bezoeker,

Wij werken hard om onze online assortiment compleet te krijgen. Deze is momenteel nog niet up-to-date met onze loods. Daarom kan het zijn dat het product dat je zoekt niet aanwezig is in onze webshop; maar wel in onze loods.

Stuur ons daarom gerust een bericht voor de voorraad van onze producten en kom snel terug op jet-parts.com.

nl Dutch
X
X